VÅRA TJÄNSTER

Trädfällningar

Vi utför trädfällningar ”Var, När och Hur som helst”. Vid trädfällningar i tätorter är vi genom vårt kunnande och vår över 30 åriga arbetserfarenhet mycket starka och konkurrenskraftiga. Vi använder oss av rätt teknik vid rätt arbete, för att fälla träden utan att skada omgivningen.

Exempel på olika tekniker:

  • Fällningar klättrande, sektioner (i bitar)
  • Med hjälp av skylift
  • Mobila lyftkranar

Gärdesgårdar

Vi bygger traditionella gärdesgårdar. Som material använder vi utvalt granvirke som vi klyver med yxa, kolar störändorna och knyter med granband på samma vis som våra förfäder.

Stockhus

Vi bygger stockbyggnader för hand, allt från vedlider till egnahemshus. Laxstjärtsknutar, långa knutar, låsknutar, rund stock eller blockad stock från 6 tum till 8 tum.

Vi kan sköta hela projektet från fällning av kundens träd till färdigt hus!

Vi utför reparationer och tillbyggnader av stockhus.

Bryggkistor

Riktiga brokistor med laxstjärtsknutar, 6 tums virke och syrafasta bultar. Storlek på brokistan enligt kundens önskemål!

Försäljning

Vi säljer och förmedlar bla. Specialvirke, stockstommar, grindar och portar ( i samband med gärdesgårdsbygge), stockverktyg mm.

Vi är importör av Pilous bandsågar.

Sågningar

Med vår Pilous CTR 950 H kan vi såga stockar med en diameter på 95 cm och 10,7 m:s längd. Vi tar emot beställningar på virke med specialmått. Vi utför legosågning av stockar, också enskilda stockar.